il·lusrtració MONSE FRANSOY

32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

Mollerussa, del 17 al 30 d’abril de 2016


Un any més celebrem el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, i ja són trenta-dues edicions. Un any més hem triat Mollerussa com a capital de les lectures i la creació editorial per a infants i joves de tot Catalunya. I un any més ho fem al mes d'abril, el més literari de tot l'any, que comença amb el protagonisme de Hans Christian Andersen i segueix amb el de Sant Jordi.


Al caliu de la gran festa del llibre, hem portat gairebé cinc mil volums adreçats a infants i joves de 0 a 15 anys. Hi haurà visites escolars i hores del conte cada dia, autores i autors de gran prestigi que vindran a parlar de les seves obres, tallers, maratons de lectura en veu alta, trobades pedagògiques i de bibliotecaris i moltes exposicions.


Sí, tot sembla molt constructiu... però, oi que no us imagineu quin és el lema monogràfic d'aquesta edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil? Ni més ni menys que S'HA ESCRIT UN CRIM! Caram! Que fort! Que hi ha crims, a la literatura infantil i juvenil? Doncs sembla que molts, si seguiu les pistes que trobareu pertot arreu. Us atreviu a fer de detectius dels llibres? Us hi esperem!!


Reina Duarte
Presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil

HORARI: De dilluns a divendres: de 9 a 13 i de 15 a 20 hores.

Dissabtes i diumenges: de 10.30 a 14 i de 16 a 20 hores.


Organitzen: ClijCAT i Ajuntament de Mollerussa.


Col·laboren: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, OEPLI, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i Diputació de Lleida.


Altres col·laboradors: Angle Editorial, Editorial Bambú, Barcanova, Baula, Combel, Cossetània Edicions, Editorial Cruïlla, Edebé, Grup Planeta, Grup 62, La Galera Editorial, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Pagès Editors, Takatuka, Tramuntana Editorial, Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, Institució de les Lletres Catalanes i Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.Clijcat. Consell Català del LLibre Infantil i Juvenil. clijcat@clijcat.cat
Política de protecció de dades