il·lusrtració I. BORDOY

32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

Mollerussa, del 17 al 30 d’abril de 2016


Exposicions

Exposició de llibres infantils i juvenils

Més de 4.500 llibres adreçats a infants i joves de 0 a 15 anys.

Exposició «Novetats i fons editorial»

Editorials de llibre infantil i juvenil exposen les millors obres del seu fons i les novetats de l'any.

Exposició «Selecció 2015»

L'equip de crítica i el consell de redacció de la revista Faristol consideren que aquesta mostra aplega els llibres més interessants apareguts al llarg de l'any 2015.

Exposició monogràfica «S'ha escrit un crim»

Diuen que quan S'ESCRIU UN CRIM no sempre s'arriba a resoldre tot. A vegades hi ha algun fil que s'escapa, i ens han xiuxiuejat que és allà on viuen els llibres, i que tothom qui s'hi acosta troba tot d'instruments per fer les seves pròpies lectures i treure les seves pròpies conclusions.

Exposició «La cançó de les balances»

Il·lustracions de l'Ignasi Blanch per al llibre "La cançó de les balances", Takatuka editorial, 2015. Adaptació en forma de conte per Alba Salvador Llòpis de la cançó de Josep Maria Carandell que va popularitzar Ovidi Montllor. 

Exposició «Sobre paper»

L'il·lustrador Francesc Rovira ens mostra en aquesta exposició la seva feina dels dos últims anys. Consta de dibuixos inèdits experimentals i d'una selecció d'il·lustracions, cobertes de revistes, llibres, setmanaris…

Exposició «La casa sota la sorra» de Joaquim Carbó.

Amb motiu del 50è aniversari de la primera publicació del llibre La casa sota la sorra de Joaquim Carbó, trenta il·lustradors, tots alumnes de l'escola de la Dona de la Diputació de Barcelona, presenten la seva mirada particular d'aquest clàssic català.
Il·lustradors:
Martí Alcon, Anna Aparicio, Mariona Berrocal, Inés Borràs, Laia Carrera, Maria Josep Comellas, María Contreras, Maria Elcacho, Assumpció Esteban  Eva Falgàs, Jimena Fernández, Anna Font, Inma Gallardo, Llum Garcia, Elodie Gauche, Marcela Hattemer, Pere Hereu, Craig Markarian, Iris Martínez, Enrique Molina, Oscar Perales, Anna Puente, Ferran Pujol, Helena Requesens, Bea de Rivera, Arnau Salvany, Anna Sempere, Eugenia Susel,  Olatz Vilariño i Anna M. Vizcarra.
Coordinació: Ignasi Blanch.


HORARI: De dilluns a divendres: de 9 a 13 i de 15 a 20 hores.

Dissabtes i diumenges: de 10.30 a 14 i de 16 a 20 hores.


Organitzen: ClijCAT i Ajuntament de Mollerussa.


Col·laboren: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, OEPLI, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i Diputació de Lleida.


Altres col·laboradors: Angle Editorial, Editorial Bambú, Barcanova, Baula, Combel, Cossetània Edicions, Editorial Cruïlla, Edebé, Grup Planeta, Grup 62, La Galera Editorial, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Pagès Editors, Takatuka, Tramuntana Editorial, Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, Institució de les Lletres Catalanes i Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


Clijcat. Consell Català del LLibre Infantil i Juvenil. clijcat@clijcat.cat
Política de protecció de dades